PV KINE_42

Peter Vangronsveld

In 1998 studeerde ik af aan de KULeuven waarna ik onmiddellijk aan de opleiding Osteopathie begon aan het FICO in Antwerpen.

Deze opleiding beëindigde ik in 2003. Daarna volgde ik nog diverse cursussen: taping, rugschool, cyriax... Doordat het patiëntenbestand bleef groeien ontstond de noodzaak om de vertrouwde Hasseltsepoort (20jaar praktijk op 2 verschillende locaties) te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Deze werd eind 2019 gevonden en zal in de zomer van 2021 in gebruik genomen kunnen worden aan het Pijpenhof 29A bus 1 in Bilzen (voormalige dokterspraktijk dokter Dops).

Uit mijn meer dan 20jaar ervaring met patiënten groeide het besef dat naast de kinesitherapeutisiche behandeling ook het bewegen en de voeding een belangrijke rol spelen in een gezond leven. Vandaar de mogelijkheid om in de nieuwe praktijk gebruik te maken van het deskundig advies van een diëtiste en een personal trainer.

Samen trachten we elk persoon een persoonlijke behandeling te bieden in een aangename sfeer.

PV KINE_39

Caroline Yildiz

Bachelor LO in de bewegingsrecreatie.

Talrijke ervaringen in bewegingsbegeleiding op verschillende niveaus en met verschillende doelpublieken.

Ik probeer je het belang van een gezond beweegpatroon bij te brengen op een flexibele, enthousiaste en motiverende manier.

In een multi-disciplinair team trachten we elkaar aan te vullen en je een goede omkadering in begeleiding te bieden.

Word ik je trainingspartner?

PV KINE_37

Sofie Voets

Ik ben een erkend diëtiste met een grote passie voor voeding en gezondheid. In 2020 studeerde ik af als diëtiste aan de Thomas More hogeschool Geel.

In het Medisch Centrum Sint Jozef ben ik werkzaam als diëtiste waar ik psychiatrische patiënten ondersteun in hun voeding.

Ik ben gespecialiseerd in preconceptioneel - ante nataal - post partum voedingsadvies. Verder ben ik mezelf aan het specialiseren in het low FODMAP-dieet, dit specifiek voor mensen met het prikkelbare darmsyndroom.

PV KINE_38

Myrthe Gregoor

In 2021 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie manuele therapie aan de UHasselt.

Als jonge kinesitherapeut ben ik enorm gemotiveerd en leergierig. Daarom wil ik me in de toekomst nog verder specialiseren.

Ik geloof sterk in een actief beleid waarbij de behandeling een combinatie vormt van specifieke manuele technieken en een individueel functioneel oefenprogramma.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar uw persoonlijke doelen en hier samen met enthousiasme aan te werken.